III. Princess Fesztivál Sárospatakon

Igazi kulturális csemegét ígér Sárospatakon, a III. Princess Fesztivál, amely augusztus 1-jén és 2-án a város csodálatosan felújított főterét látogatja meg. A Makovecz téren izgalmas kulturális show várja az érdeklődőket, az esemény célja nemcsak a szórakozás, hanem az európai uniós népek kultúrájának, történelmének bemutatása is.

Csaknem 40 korhű ruhába öltözött reneszánsz hercegnő vetélkedik majd a harmadik alkalommal megrendezendő kétnapos rendezvény során. A helyszín ezúttal egy igazi történelmi város, Sárospatak, amelynél tökéletesebben nem is érvényesülhetne a középkori vigasság hangulata.

Augusztus 1-jén és 2-án megelevenedik történelem a sárospataki Művelődés Háza és Könyvtára előtti téren, mely már eddig számos hangulatos rendezvény színhelye volt. Programokban most is lesz bőven választék. A két nap során a hercegnők rendre megmutathatják különleges képességeiket a játékos vetélkedők során. A versengés szüneteiben egész nap zenei koncertek, vásári komédiások, utcaszínház és egyéb programok gondoskodnak a jó hangulatról. Pénteken és szombaton is hamisítatlan vásári komédiákat láthatnak a kilátogatók.

Pénteken 5 órakor, szombaton délután 2 és 4 órakor kezdődnek a középkori vásári komédiák. Ez után különleges divatbemutató és koncertek szórakoztatják majd az egybegyűlteket késő estig. Péntek este fellép Delhusa Gjon és Kocsis Tibor, szombaton Fluor és Kovács Kati. A rendezvény ingyenes!