Hogy mi is az a LEGO® Store Show? Egy hatalmas LEGO birodalom, ahol hazánkban először a rajongók építhetik fel a jövő városát. Oktatók segítségével megismertetjük a gyerekeket a nap-, a szél- és a vízenergia rejtelmeivel, betekintést engedünk az önfenntartó otthon titkaiba, majd teret engedve a kreativitásának elkezdődhet egy környezettudatos jövő felépítése.

legostore_screen_001

A kis építők az oktatáson szerzett információk alapján, valamint a saját képzelőerejük segítségével elkészíthetik a hatalmas, 40m2-es ökoLEGOvárost.

A jövő építése mellett a látogatok „fejest” ugorhatnak a hatalmas, több mint félmillió kockából álló LEGO homokozóba, megismerkedhetnek a LEGO® Technic és a LEGO® MINDSTORMS® rejtelmeivel, kipróbálhatjáka legújabb LEGO Star Wars™, DUPLO®, LEGO City, LEGO Friends játékokat, valamint számos izgalmas LEGOprogrammal is találkozhatnak.

Az általános és középiskolás diákokat az OTP Fáy András Alapítvány OK Központjának fiatal trénerei a környezet és a gazdaság kapcsolatait vizsgáló kvízzel és különleges játékos feladatokkal, ajándékokkal várják.

További részletek: WWW.LEGOSTORE.HU