Szinte az egész fővárost bejárta a Juventus kamionja, nem véletlen, hogy könnyen felismerik már a hallgatók, bárhol parkol is le.  A legutóbbi élő bejelentkezés helyszíne a Lurdy Ház volt, itt azonban az eddigiektől eltérően nem a kamionról szóltak a slágerek, ugyanis ezúttal az épületen belül épült fel az ideiglenes stúdió.

Ez volt azonban az egyetlen jelentős változás a korábbi hetek során megszokottakhoz képest. Azok, akik nem először látogattak ki, sok ismerős dologgal és a korábban tapasztalt jó hangulattal találkozhattak. Ismét volt Juventus szerencsekerék értékes nyereményekkel, színes lufikkal várták az apróbb közönséget. A nap zárásaként ismét a környezettudatos gondolkodás népszerűsítése volt a téma, először a csinos modell lányok pompáztak hulladékokból készül újrahasznosított ruhákban és a Réthy Fashion újrahasznosított farmerruhákból készült kreációiban. A bemutató pedig nem csak szemet gyönyörködtető volt, hanem ismét felhívta a pestiek figyelmét az újrahasznosíts és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára, ami különösen aktuális téma itt, hiszen az FKF Zrt. házhoz menő szelektív gyűjtése hamarosan egész Budapesten elérhető lesz.

_MG_0144

A Roadsow végül egy fergeteges koncerttel zárult, a helyszínre érkező hallgatók – akik közül többen olyan hűségesek, hogy még egyetlen állomást sem hagytak ki – Geszti Péter és a Gringo Sztár élő előadását bulizhatták végig.

A következő helyszín 2014.08.22-én a Dagályfürdő lesz, ahol a Juventus kamionja mellett az FKF Zrt. gyereksátra is várja a vendégeket, illetve újabb káprázatos divatbemutatót láthatnak a vendégek délután 17:00-kor, a környezettudatosság jegyében!