IMG_4756

Idén is összemérték erejüket az Arany Glóbusz kupáért az újságírók, a médiacsapatok. A MOM Sport centrumban rendezett jó hangulatú sporteseményt idén már ötödik alkalommal rendezték meg, bizonyítva, hogy a tollforgatók és a média munkatársai a sportokban is jeleskednek.

IMG_4632

Tizennégy csapat versengett a kupákért és az érmekért teremfociban és kosárlabdában. Egész nap folytak a mérkőzések és a kemény, de sportszerű csatában jól helytállt a Népszava csapata is, akik teremlabdarúgásban kiharcolták az értékes harmadik helyet. AZ OTP Bank, a Neckermann, a Juventus és a noszvaji Oxigén Wellness hotel által támogatott sportesemény győztese a Mediacom Kiadó csapata lett.

Teremfociban Klausmann Viktor is megcsillogtatta gollövő képességét. A MediaCom Kiadó csapatának tagjaként. Rajta kívül az újságírók legjava kergette a labdát egész délután a palánk alatt és a focipályán.

A jó hangulatról csinos lányok is gondoskodtak, hiszen ismét pályára lépett a tavaly sikeres Supergirls csapat. A mérkőzések szünetében, a Réthy Fashion újrahasznosított farmerruháiban tetszelegtek a szebbnél szebb modellek.