A mezőgazdasággal és az élelmiszeriparral foglalkozó híroldalt indított az OTP Agrár. A szuperfarm.hu címen elérhető portált olyan szakemberek, gazdálkodók, illetve a téma iránt érdeklődők számára hozták létre, akik szeretnének friss, inspiráló információkhoz jutni, és lépést tartva a legújabb trendekkel elsőként értesülnének az új lehetőségekről.

Biozöldségek, mezőgazdasági robotika, slow food mozgalmak: egyre több a trendi téma a mezőgazdasággal kapcsolatban és egyre több az agráriumba, élelmiszeriparba fektető vállalkozó is. Ezt a hullámot használja ki az OTP Agrár új hírportálja, a szuperfarm.hu is, amelyen nap mint nap friss híreket, aktualitásokat, szakértői cikkeket és vállalkozásélénkítő tanácsokat kínálnak az olvasóknak az agrárium és az élelmiszeripar témaköreiben. Az OTP Bank agrár szakterülete által üzemeltett Szuperfarm célja olyan szakmai portállá válni, amely friss impulzusokkal képes inspirálni a teljes ágazatot. A honlapon természetesen helyet kapnak olyan hazai vállalkozások sikertörténetei is, akik az OTP Agrár szakértelmére és partnerségére támaszkodva érték el eredményeiket.

Az online magazin célja, hogy növelje az OTP Agrár márka ismertségét és elismertségét, illetve a digitális kommunikáció eszköztárát kihasználva növelje a szekterület értékesítési csatornáinak hatékonyságát. Az oldalon ugyanis szakértői támogatás is elérhető, hiszen a kapcsolat menüpont alatt a bank agrárra specializálódott munkatársai várják az érdeklődőket.

Az új honlapot az OTP Agrár júniusi partnerrendezvényén, az Agrár Derby-n jelentették be a meghívott ügyfélkörnek, az indulással párhuzamosan pedig az OTP Agrár Facebook oldala is Szuperfarm néven működik tovább, megosztva a hírportál legérdekesebb tartalmait.