IMG_4658

Március első napján ismét pályára léptek az Arany Glóbusz kupáért az újságírók, a médiacsapatok. A jó hangulatú sporteseményt idén már hetedik alkalommal rendezték meg a budai MOM Sportban. Az újságírók és a média munkatársai most is parázs meccseken döntötték el a sorrendet.

Tizenegy csapat versengett a kupákért és az érmekért teremfociban és kosárlabdában. A nagyszabású eseményt Tuzson Bence nyitotta meg, aki a fair küzdelem fontosságát hangsúlyozta. Sportszerű küzdelemben nem is volt hiány. Egész délután pattogott a labda és a kemény, de sportszerű csatákban jól helytálltak a csapatok. Kiderült, hogy  a hölgyek is kiválóan kezelik a labdát, és az újságírók a palánk alatt is otthon érzik magukat. Még a tűzjelző sem tudta megzavarni a jó hangulatot. A kissé hűvös csarnokban is izzott a hangulat. Az OTP Bank támogatásával megrendezett sportesemény győztese 2015-ben fociban a Fashion and Travel csapata lett. A kosárkupát a Budapest Fényei csapat vihette haza.

Teremfociban újra megcsillogtatta góllövő képességét csinos modellekből álló Supergirls csapat. Rajtuk kívül újságírók sokasága kergette a labdát egész délután a palánk alatt és a focipályán. A nap különlegessége volt a Publicer nevű egyetemi lap és a kozepsuli.hu munkatársainak csatája. Az idei gólkirályi címet Rusznák Tamás érdemelte ki. Kosárlabdában Kiss Róbert Richard lett a legeredményesebb játékos.