Miss Eden, környezetvédelmi szépségverseny. Ifjúsági Ház, június 8., 18.00 óra. Utána After Party a Cuba Libre-ben. Belépő 15 lej, ami feljogosít az after partyra is.

Délután 16.00 ás 18.00 óra között az Ifjúsági Házban öt fős diákcsapatok vetélkedőjére kerül sor, amelyet kizárólag környezetvédelmi témakörben rendeznek meg. Lesznek kvíz kérdések és interaktív feladatok. az első három csapat értékes utalványokat fog nyerni. Közvetlen ezután 18.00 órai kezdettel veszi kezdetét a Miss Éden Környezetvédelmi szépségverseny. A megmérettetés egyedisége abban áll, hogy az első kollekció amiben bemutatkoznak a lányok egy mindenki által saját kezűleg és a saját fantáziájára bízva, egy úgynevezett “hulladék ruha lesz”. Vagyis meglévő hulladék anyagokat (papír, karton, fém, műanyag stb.) felhasználva készítik el a fellépő ruhát. Nagyon fontos a nemzetközi zsűri számára, az egyediség, a kreativitás és a lányok rövid bemutatkozása alatt a kisugárzásuk és az egyéniségük minél nyitottabb megismertetése.

A Miss Éden szépségverseny megrendezésének célja:

a) a környezetvédelem előmozdítására, a környezettudatos magatartás elősegítésére irányítsa a figyelmet;
b) bemutasson turisztikai régiókat;
c) elősegítse a turisztikai értékek megismerését és megismertetését;
d) lehetőséget nyújtson a 14-26 év kor közötti tehetséges lányok számára a bemutatkozásra a nagyközönség előtt;
e) a modell- és reklámszakma számára új tehetségeket fedezzen fel.

A Miss Éden nemzetközi verseny fődíja pénznyeremény és részvétel egy nemzetközi környezetvédelmi fotózáson.
A nemzeti versenyeinek legjobbjai az egyéb díjazások mellett részt vehetnek a nemzetközi döntőn, a felkészítő táborban, a show műsoron.
Mindenkit szeretettel várnak a szervezők péntek délután 18.00 a marosvásárhelyi Ifjúsági Házban, ahol garantáljuk, hogy forró lesz a hangulat.

A rendezvény a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. támogatásával jött létre.