Milyen kompetenciákra van szüksége egy jó vezetőnek? Hogyan igazíthatja gyermeke a jövőben vállalkozását az aktuális trendekhez? Ezekre a kérdésekre, és még sok egyébre is választ kaphatnak az OK Központ ingyenes, tematikus tréningjein.

Üzlet és siker I.

Tudni szeretné, milyen lépcsőfokokat kell végigjárnia gyermekének a hőn áhított sikerek eléréséig? Az Üzlet és siker I. tréningen a sportolók, multik, egyéni vállalkozók és világmárkák valós példáin keresztül megtudhatják, hogy működik a sikeroptimalizálás egyéni és szervezeti szinteken, hogy mi a sikerpiramis, vagy mit jelent a sűrűfillér technika. A gazdasági élet elmaradhatatlan részeként szó esik a pénzügyi mutatókról (bevétel, kiadás, profit), az üzleti tervezésnél használt mutatókról, valamint az üzleti sikerzónák fázisai is górcső alá kerülnek. Olyan új üzleti fogalmakkal is megismerkedhetnek, mint az innováció, rentabilitás és a profitabilitás.

Üzlet és siker II.

Az Üzlet és Siker II. modul a sikeres cégvezetéshez vezető út elmélete és gyakorlata. Ahhoz, hogy idáig elérjenek a fiatalok, átfogó ismeretekre van szükségük az őket körülvevő gazdasági világról, a 2008 óta hosszabb-rövidebb megszakításokkal tartó gazdasági világválságról, valamint az ennek és a rohamosan fejlődő technológiáknak köszönhető átalakulásról a cégek és vállalkozások piacán. Ehhez mérten felmérik, milyen változások várhatók a jövőben, és hogyan tudnak ezekhez igazodni az újonnan induló vállalkozások. Kielemzik a cégek vezetésének komplex feladatkörét, és rávilágítanak milyen kompetenciarendszer szükséges a vezetői pozíció betöltéséhez.

Trend, divat és üzlet

A világ folyamatosan változó, hol új, hol visszatérő trendek hálózata. Sikeres üzletet szeretne? Akkor jó, ha ezeket a trendeket még idejében felismeri! A trend, a divat és üzlet kapcsolatának vizsgálata által rájöhet, hogyan használhatja őket a mindennapi üzlet során, milyen hatással vannak a céges életre, vagy hogyan érdemes őket beépíteni üzletpolitikádba. Tőzsdei életgörbén keresztül a közösségi oldalak piaci részesedésén át mutatják be az OK Központ trénerei az üzleti szempontokat, de szó esik majd a követőkről, öltözködésről, videoklipekről, vagy éppen termék életgörbékről is.

Ősztől új tréningekkel várnak

Itt még mindig nincs vége, 2015 őszétől újabb tematikus tréningeken bővíthetik a fiatalok tudásukat. A meglévő modulok mellett, négy új modullal várja az érdeklődőket az OK Központ. A Vállalkozói diákakadémia I. és II. mellett választhatják a Civil szféra és gazdaság, valamint a Tudomány és pénz című kurzusokat is. Az OK Központ valamennyi tréningje ingyenes, az ott szerzett tudással akár egész jövőszemlélet megváltozhat. Ráadásul mindezt vidám környezetben, felkészült trénerekkel és szórakozva tanulhatják meg!