A VIVAX márka egy horvát szórakoztató- és háztartási elektronikai termékcsoport, mely több, mint 300 féle terméket képvisel. A márka 2004-től van a horvát piacon és a hazai piacon túl már kb. 30 országban található meg Európában, Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában.

A VIVAX termékválasztékában megtalálhatók a TV és audio termékek, kis- és nagy háztartási gépek, mobiltelefonok, tabletek, okosórák, légkondícionálók, szezonális (hűtő-fűtő) termékek,, valamint MS Energy márkanéven elektromos járművek.

Megbízhatóság és kedvező ár

VIVAX küldetésének tekinti az innovatív és minőségi technológiát képviselő, elérhető árú és megbízható termékek gyártását, melyek az otthonok teljes felszereltségét és a szabadidő kellemes és aktív eltöltését is lehetővé teszik. 

A VIVAX termékek 2016 óta érhetőek el Magyarországon. Jelenleg elektronikai kis-és nagykereskedelmi partnereinknél, légkondícionáló szereléssel foglalkozó cégeknél, valamint néhány nagy elektronikai és sportáru hálózatban forgalmazzák a termékeket, természetesen kiegészülve az internetes elérhetőségekkel.

Minőség és garancia

A VIVAX minőségellenőrzési stratégiája kipróbált és jól ismert modern technológiai megoldások felhasználásán alapul, miközben szigorú minőségellenőrzés alatt áll az egész gyártási folyamat. A késztermékeket a minőségellenőrzés legújabb módszereivel tesztelik az akár extrém körülmények közöttii megbízható működés érdekében. 

A VIVAX termékei a legszigorúbb minőségellenőrzésnek köszönhetően – az összes alkatrész beépítési ellenőrzésétől a késztermékek minőségellenőrzéséig – megfelelnek az összes európai tanúsítványnak.

A termékek magyarországi szervízháttérrel és terméktámogatással rendelkeznek és természetesen mindenben igazodnak a magyarországi garanciális szabályokhoz.

További információ: www.vivax.com                                                                                    

Érdeklődjön:

Zajácz György (+36209525343)