Nemcsak a nagybevásárlást, de a családi kikapcsolódást is elintézhette bárki pénteken egész nap a Tesco parkolójában. Ráadásul ismét kiderült, hogy a háztartási hulladék újrafelhasználásának módjai kifogyhatatlanok. 

A Juventus Jubileumi Roadshow gurul tovább. A kamion június 20-án a Pesti úti Tesco parkolójába vitte el a szórakozást és a nyereményesőt, melyet a környezetvédelmi kvíz és a hulladékruhába öltözött lányok még vonzóbbá tettek. A kertvárosi környezetben talán még hasznosabb, hogy év végére teljessé válik Budapesten az FKF Zrt. új szolgáltatása, a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszer. Ráadásul a szelektív hulladékok elszállítása semmilyen többletköltséget nem jelent a lakosság számára.

Persze csak azután kerülnek a műanyagpalackok és tejesdobozok a kék és sárga kukákba, miután már a nagylány végignézte a termést. Hátha akad a szelektív hulladék között egy-két divatos ruhára való anyag. A csinos modelleken felvonuló extrém divatcuccok között biztosan sok szemrevaló akadt, hiszen sokan fotózták és filmezték a pillepalack estélyit vagy a szemeteszsák bikinit. Már eddig is  sokszáz fiatal tervező mutathatta be a hulladékok újrahasznosításának nem hagyományos módját itthon és a környező országokban, a Tiszta Városok rendezvényei keretében.

Nem maradhatott el szokásos különleges farmerruha bemutató sem és sokan töltötték ki a környezetvédelmi totót is, elvégre értékes nyeremények találtak gazdára.

Június 26-án, csütörtökön, az Asia Center vár mindenkit a Juventus kamionja, egész napos programokkal, pompás zenékkel, élő játékokkal, környezetvédelmi show-val.