A Juventus Roadshow különleges bemutatója fontos üzenetre hívta fel a figyelmet az Asia Center parkolójában június 26-án. A kamion köré gyűlt sokaságnak a szó szerint (újrahasznosított) hulladékba bújtatott modellek mutatták meg, hogy csipszes zacskókat, műanyag kupakokat, csokipapírokat és még számtalan, jobbára kidobásra ítélt anyagot kelthet új életre egy kreatív öltet, egy tudatos elhatározás.

IMG_1272_1

A rendhagyó ruhákat felvonultató parádé ugyanis nem csak szórakoztatta a közönséget, hanem látványossá is tette azt, hogy nem minden szemét, ami hulladék. Ráadásul a használt anyagok újraélesztésében nem csak a divat szerelmesei tehetnek! Budapesten az FKF Zrt. új szolgáltatásának, a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszernek köszönhetően a fővárosi otthonokból külön viszik el a szelektív hulladékot, anélkül, hogy ezt a lakosoknak bármilyen többletköltséget jelentene. A hulladék öltözékek után újrahasznosított farmerekből készített ruhákban is felvonultak a csinos lányok, aki a Réthy Fashion kreációit viselték.IMG_1292_1 Az idén 25 éves rádió kamionját egyébként nem csak a bemutató idején volt érdemes felkeresni. A kilátogatókat egész napos élő bejelentkezések, nyereményjátékok várták, a nap megkoronázásaképp pedig a Bikini együttes adott exkluzív élő koncertet a kitelepített stúdióban, ahol a legendás formáció dalai először csendültek fel így, akusztikus formában.

A Roadshow viszont nem állt meg, tovább gurul, hogy július 4-én pénteken a Budaörsi Tesco parkolójából jelentkezhessen a Juventus Rádió élő adása, ahol a kilátogatókat pedig ismét egész napos programokkal, pompás zenékkel, élő játékokkal, és természetesen környezetvédelmi show-val várják majd.